Högt betyg till Axcell för fastighetsskötsel och lokalvård - Axcell Fastighetspartner

Högt betyg till Axcell för fastighetsskötsel och lokalvård

I en nyligen genomförd kundundersökning ger kunderna i Jönköpingsregionen ett högt betyg till Axcell. När det gäller omdöme för lokalvård får Axcell ett snittbetyg på 7,9 av 10 och för yttre fastighetsskötsel var snittbetyget 7,0.

– Kunderna ger mycket högt betyg både när det gäller bemötande från Axcells personal och utförande av arbetet. Kunderna inom både yttre skötsel och lokalvård uppger också att de är mycket benägna att rekommendera Axcell som leverantör, berättar Nara Yonusson.

Nara Yonusson studerar Facility Management på Affärshögskolan och har genomfört enkäten under sin praktikperiod på Axcell Fastighetspartner i Jönköping.

– Det är tydligt att Axcell har ett väldigt bra rykte hos kunderna. Vi har fått många positiva kommentarer i enkäten. När jag började här blev jag själv imponerad över att Axcell har så bra utrustning och så proffsiga medarbetare, säger Nara.

– Kundundersökningen ger oss ett bra underlag att jobba vidare med, Nara har gjort ett bra jobb med enkäten under sin LIA-period hos oss, avslutar Jan-Erik Andersson, affärsområdeschef på Axcell Fastighetspartner.

 


Hur kan vi hjälpa ditt företag?

Vi på Axcell Fastighetspartner arbetar dagligen för att hjälpa våra kunder att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster. Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din fastighet!


Tidigare artiklar