Jobba hos oss - Axcell Fastighetspartner

Jobba hos oss

Axcell är ett expanderande företag och vi söker alltid engagerade och duktiga kollegor som vill vara med på resan. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på utbildning och kompetensutveckling. Beslutsvägarna är korta och du har möjlighet att kunna påverka din vardag som medarbetare hos oss på Axcell.

Fördelar och förmåner

För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs med ditt jobb, både med arbetsuppgifterna och med kollegorna och organisationen i stort. Vi vill att du ska känna dig som en del av Axcell, det personliga företaget. Vi är stolta över att kunna erbjuda en trygg anställning med bra villkor och förmåner.

Här får du bland annat:

– Introduktion för nyanställda

– Interna och externa utbildningar

– Kollektivavtal

– Friskvårdsbidrag

– Ersättning vid föräldraledighet

– Företagshälsovård och hälsokontroller

– Kaffe, te och frukt på kontoret

Traineeprogram

Vi erbjuder traineeutbildning för unga, ambitiösa tekniker som är i början av sitt yrkesliv. Hos får du alltid en lärorik och givande praktiktid som ger dig en bra inblick i arbetslivet.

Det första traineeprogrammet startades 2016 och vi tar emot trainees löpande när vi har möjlighet.  Traineeprogrammet pågår under 12 månader och innehåller introduktion, lärande i arbete (LIA), fördjupning och avlutning där en fortsatt framtid i Axcell Fastighetspartner diskuteras.

Om du är intresserad av praktik eller traineetjänst hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig chef på den ort du vill arbeta på.

Se kontaktuppgifter