Kalmarhem tecknar avtal med Axcell Fastighetspartner - Axcell Fastighetspartner

Kalmarhem tecknar avtal med Axcell Fastighetspartner

Det kommunalägda bostadsbolaget Kalmarhem har tecknat ett avtal med Axcell Fastighetspartner gällande fastighetsskötsel. Avtalet gäller i två år, med möjlighet till förlängning, och avser all yttre skötsel och snöhantering för deras fastigheter i södra delen av Kalmar.

– Det händer mycket i Kalmar generellt och vi på Kalmarhem investerar och bemannar upp för att möta kraven från våra ägare och hyresgäster. Vi vill vara med och utveckla kommunen och vi är glada att vi nu har tecknat avtal med entreprenörer som vi kan göra det tillsammans med, säger Per Stephani, vd på Kalmarhem.

Kalmarhem är den största hyresvärden i kommunen med över 5 000 lägenheter. Ambitionen är att bli den bästa hyresvärden i Kalmar och de genomför enkäter löpande för att få in feedback från sina hyresgäster.

– Axcell har varit med oss tidigare i mindre skala. Nu har de ansvar för yttre skötsel för halva vårt bestånd och kan ta ett större grepp. Vi är nyfikna på den erfarenhet som Axcell kommer med och ser fram emot ett gott samarbete. Vi vill utveckla vår verksamhet ihop med våra entreprenörer och ser fram emot att testa nya saker och att jobba tillsammans för större kundnöjdhet, avslutar Per Stephani.


Tidigare artiklar