Om Axcell - Axcell Fastighetspartner

Vilka är vi?

Allt började en julimorgon 2013. Eller egentligen började det lite tidigare än så. Hösten 2012 möttes Jan-Erik Andersson och Peter Arvidsson. Den ena erfarenhetsrik som få inom fastighetsservice, den andra idérik VD. De möttes för att prata om ett upplägg som skulle förändra fastighetsservicen för många kunder. Den där morgonen i juli 2013 hade de blivit Axcell, en helhetsleverantör för fastighetsservice.

Personlig service som ger nöjda hyresgäster

Axcell Fastighetspartner är en heltäckande fastighetspartner som kan lösa alla problem och utmaningar som uppstår i både nya och gamla byggnader. Vi fungerar som länken mellan fastighetsägaren och hyresgästerna och ser till att fastigheterna sköts på bästa sätt. Vi är personliga och nytänkande och vårt mål är alltid att skapa ett lönsamt fastighetsägande med nöjda hyresgäster för våra kunder. Våra kunder består främst av kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar.

När vintern bjuder på det tredje snöfallet på en vecka, när butikentréns jalusi vägrar rullas upp vid öppningstid eller när sommarens första värmebölja gjort gräset så långt så att det kittlar på smalbenen när du går genom det – då finns vi där. Vi gör vad vi säger och håller vad vi lovar.