Vilka är vi?

Allt började en julimorgon 2013. Eller egentligen började det lite tidigare än så. Hösten 2012 möttes Jan-Erik Andersson och Peter Arvidsson. Den ena erfarenhetsrik som få inom fastighetsservice, den andra idérik VD. De möttes för att prata om ett upplägg som skulle förändra fastighetsservicen för många kunder. Den där morgonen i juli 2013 hade de blivit Axcell, en helhetslösning av leverantörer för fastighetsservice.

Nygammalt tänk och stort engagemang

Vi vill inte kalla oss för nytänkande eftersom att vårt tänk egentligen är gammalt. Vi har implementerat ett nygammalt perspektiv i fastighetsförvaltningsbranschen. Med heltäckande service gör vi allt det där som både nya och gamla byggnader behöver. Vi vet att vår kunskap och erfarenhet är väldigt stor och det gör att vi med trygghet kan låta våra kunder luta sig tillbaka när vi gör vårt jobb.

Dessutom har vi en flexibilitet i vårt arbete som gör oss till motsatsen till hamburgerkedjan som lägger osten på samma plats på varje hamburgare som görs i hela världen.

Så när vintern bjuder på det tredje snöfallet på en vecka, när butikentréns jalusi vägrar rullas upp flera minuter efter ordinarie öppningstid eller när sommarens första värmebölja gjort gräset så långt så att det kittlar på smalbenen när du går genom det – då finns vi där.
Vi är Axcell och vi gör vad vi säger och håller vad vi lovar.