Nytt avtal med Örsjö belysning - Axcell Fastighetspartner

Nytt avtal med Örsjö belysning

Örsjö belysning AB har tecknat avtal med Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen om ventilationsservice, teknisk förvaltning och yttre fastighetsskötsel. Örsjö belysning har över 70 års erfarenhet av kvalitetsbelysning, med produktion i småländska Nybro.

– Axcell Fastighetspartner är ett av de större företagen för fastighetsservice här i trakten. Vi ville ha en leverantör som erbjuder helheten med både invändig teknisk förvaltning och utemiljö, säger Karolina Grahm, ekonomichef på Örsjö belysning.

Avtalet avser företagets industrilokaler, kontor och utemiljö i Nybro, en tomt på ca 15 000 kvadratmeter.

– Först och främst vill vi få ordning på utemiljön, sen kommer vi även att se över fastighetens teknik och energianvändning. Vi ser fram emot att starta upp och tror att det kommer bli ett smidigt och bra samarbete, säger Karolina Grahm.

– Vi är väldigt glada över att vi har fått förtroendet att förvalta fastigheten åt Örsjö Belysning. Vi ser fram emot att hjälpa till att utveckla och förbättra deras industrifastighet med bland annat energibesparingar och underhåll, avslutar Robin Ekström, verksamhetschef på Axcell Fastighetspartner.

Läs mer om Örsjö Belysning

 

Vill du veta mer om hur vi på Axcell Fastighetspartner kan hjälpa till med din fastighet?

Kontakta ditt närmaste Axcell-kontor


Tidigare artiklar