start / Nyheter / Axcell Fastighetspartner etablerar sig i Luleå
etablering luleå
08 oktober 2021

Axcell Fastighetspartner etablerar sig i Luleå

Genom ett omfattande avtal med SBF Fonder kan Axcell Fastighetspartner expandera och ta ytterligare ett steg in i norra Sverige. Företaget etablerar sig nu i Luleå för att bygga upp en större avdelning på orten under de närmaste åren.

 Det finns mycket investeringsvilja i norr och Luleå är en stor tillväxtort. Det är också en attraktiv plats för företagsetableringar, vilket ställer krav på energieffektiva och välskötta lokaler. Där kommer vi in i bilden. Vi vill växa på orten och etablera Axcell, för att bygga upp en enhet om 10-15 personer inom ett par år, säger Jan-Erik Andersson, regionchef på Axcell.

En heltäckande fastighetspartner

Axcell Fastighetspartner startade år 2013 i Växjö och finns idag på ett 20-tal orter i Sverige. Den nyöppnade filialen i Luleå finns på Aurorumvägen 1, men kollegorna på orten spenderar majoriteten av arbetstiden ute hos kunder.

I företaget finns kunskap inom allt som rör teknisk och administrativ fastighetsförvaltning. Kunderna består av kommersiella och offentliga fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar, där Axcell hjälper till med allt från teknik och energibesparingsåtgärder till ekonomisk förvaltning och skötsel av utemiljöer.

– Vi brinner för att förvalta och förbättra fastigheter för att skapa ett lönsamt fastighetsägande för våra kunder. Luleå är en spännande ort att starta upp i och vi har redan fått ett antal ytterligare förfrågningar från fastighetsägare och bostadsrättsföreningar, avslutar Jan-Erik Andersson.

På bilden: Anton Rahko och Anton Suup på Axcell Fastighetspartner i Luleå

Läs mer i tidigare nyhet: SBF Fonder väljer Axcell Fastighetspartner

Vill du veta mer om hur Axcell kan hjälpa till med din fastighet?

Kontakta ditt närmaste Axcell-kontor