start / Nyheter / Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen sköter helheten hos Bilkompani
01 mars 2023

Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen sköter helheten hos Bilkompani

Vad som började som ett test blev till ett helhetsavtal. Sedan årsskiftet har Axcell Fastighetspartner tillsammans med Ömangruppen hand om all teknik och fastighetsskötsel i Bilkompani-gruppens anläggningar. Senare i vår även lokalvård.

Bilkompani är ett genuint familjeföretag som startades på 60-talet och är ett fullserviceföretag som säljer nya och begagnade personbilar samt tjänste- och transportbilar. Företaget är verksamma på tre orter, Oskarshamn, Kalmar och Karlskrona.

  • – Vi började lite på test med att prova deras tjänster i Oskarshamn och blev nöjda. Därefter kom även Karlskrona och Kalmar in i bilden. Nu har de hand om allt. De är bra att ha att göra med, är oerhört snabba och kommer direkt vid akut behov, säger Marcus Eliasson, VD för Bilkompani.

Vikten av personlig kontakt och snabb återkoppling

Bilkompani, som idag omsätter ca 800 mkr, har totalt fyra anläggningar på sina orter. Mycket tack vare en personlig kontakt tecknades ett omfattande helhetsavtal.

  • – Att vi fick förtroende för Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen är mycket tack vare en bra kontakt. Adam gav ett bra förtroende för bolagen. Tidigare hade vi egen personal som hade hand om allt som rör fastigheterna men nu är det är skönt att slippa ha hand om det själva, berättar Marcus Eliasson.

  • – Vi har en gemensam syn på vad service innebär i våra respektive bolag där vikten av personlig kontakt och snabb återkoppling är en nyckelfaktor, fortsätter Adam Arvidsson, avtalssäljare Axcell Fastighetspartner/Ömangruppen. 

En win-win affär

– Att låta affären växa fram, bygga en relation och låta kunden pröva de resurser vi har i bolaget är nyckeln för att hitta en win-win affär. Axcell med Robin Ekström i spetsen har gjort ett kanonjobb med att leva upp till och leverera det vi kommit överens om tillsammans med kund. Vi ser fram emot ett långt och väl fungerande samarbete ihop med Marcus Eliasson och Bilkompani i många år framöver, avslutar Adam Arvidsson.