start / Nyheter / Axcell förvaltar golfparadiset The Oak på Öland
the oak
31 oktober 2023

Axcell förvaltar golfparadiset The Oak på Öland


På den soliga platsen bland ekarna, intill de prisbelönta golfbanorna på Ekerum Resort, tar ett nytt boende form. Ett bostadsprojekt som erbjuder livsstilsboenden utöver det vanliga.

”Ett boende där det goda livet alltid är nära till hands”, så beskriver Brf The Oak sitt nya projekt i öländska Ekerum. Den första etappen av bostäder färdigställdes i somras och har sedan dess förvaltats av Axcell. Förutom teknisk förvaltning omfattar avtalet bland annat poolskötsel, yttre markskötsel, lokalvård, felanmälan, snö- och fastighetsjour.

69 högkvalitativa lägenheter

Framöver ska Axcell förvalta samtliga etapper. Tillsammans är det 69 högkvalitativa lägenheter fördelade på 19 arkitektritade hus.

  • – Vi har haft superbra dialog med Jonas Uhlbäck på West Estate sedan dag ett och det har varit ärofyllt att få förtroendet att förvalta detta objekt i Golfparadiset Ekerum, säger Robin Ekström, verksamhetschef Axcell.

  • – Vi på West Estate är mycket nöjda med Axcell och deras arbete för The Oak. Det är väldigt viktigt att för oss att föreningen som vi lämnar över förvaltas väl och där är Axcell en nyckelperson för oss i detta fantastiska projekt som vi nu skapat på Ekerum, Öland!, säger Jonas Uhlbäck, projektledare West Estate.

 


 

Är du intresserad av lägenhet i Brf The Oak?
Välkommen att kontakta Jonas på West Estate nedan.

Jonas Uhlbäck
+46 70 474 59 45
jonas@westestate.se
westestate.se