start / Nyheter / Axcell utökar samarbetet med Diös Fastigheter
diös fastigheter
smedjan galleria
23 maj 2023

Axcell utökar samarbetet med Diös Fastigheter

De är ett av Sveriges största fastighetsbolag, marknadsledande i tio tillväxtstäder och äger både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Sedan tidigare har Axcell Fastighetspartner ett välfungerande samarbete med fastighetsägaren Diös, ett samarbete som nu utökas ytterligare.

Det nya avtalet omfattar yttre skötsel på samtliga av Diös fastigheter i Luleå. Totalt handlar det om 32 fastigheter med en mix av kontor, urban service och bostäder. För uppdraget kommer Axcell utöka personalstyrkan med två nyanställda.

  • – Vi har ett bra samarbete med Diös sedan tidigare och uppdraget innebär även mycket löpande jobb som tekniker och förvaltare beställer av oss, berättar Anton Suup, arbetsledare på Axcell.

  • "De levererar enligt våra högt ställda krav"

  • – Det känns kul och spännande att vi ingår ett samarbete med Axcell! Vi har under upphandlingen lagt en god grund för vår framtida relation där våra respektive värdegrunder och arbetssätt samspelar, och där vi även känner oss trygga med att de levererar enligt våra högt ställda krav, säger Karl Pettersson, teknisk förvaltare, Diös Luleå.