start / Nyheter / David Andersson ny vd på Axcell Fastighetspartner
ny vd
13 maj 2024

David Andersson ny vd på Axcell Fastighetspartner

Axcell Fastighetspartner har fått en ny vd. Det är David Andersson, som tidigare varit verksamhetschef och key account manager på företaget.

– Det känns väldigt inspirerande att få vara ännu mer delaktig i hela Axcell och ta ett större ansvar. Vi ska fortsätta utveckla vårt samarbete inom koncernen och på så sätt utöka vårt erbjudande. Helheten är koncernens styrka och det är också något som blir allt viktigare för våra kunder, säger David Andersson.

Även systerföretaget Ömangruppen får en ny vd i Peter Arvidsson, med lång erfarenhet med lång erfarenhet inom företaget, bland annat som försäljningschef.

– Jag ser fram emot att kunna fokusera på Ömangruppen på ett ännu tydligare sätt. Vi ser en otrolig utveckling inom energisektorn med nya regler och ett stort intresse för hållbarhet bland fastighetsägarna. Där ska vi fortsätta ligga i framkant, säger Peter Arvidsson.

Nina Bremer som tidigare varit vd för både Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner fortsätter sitt arbete inom PropTech Energy koncernen, som nyligen utökats med ytterligare ett bolag – P2 Energi. 

– Vår koncern har under de senaste fyra åren dubblat omsättningen och med varsin vd får bolagen än mer kraft. Peter och David har bred och djup erfarenhet av branschen och det känns väldigt bra att de nu leder bolagen framåt, säger Nina Bremer.