start / Nyheter / Mikael Skattberg ny chef för region väst
regionchef
16 januari 2024

Mikael Skattberg ny chef för region väst

Axcell Fastighetspartner och Ömangruppen fortsätter sin expansion i västra Sverige. Ny regionchef för Region väst blir Mikael Skattberg, med lång erfarenhet inom fastigheter, driftoptimering och säkerhet. 

– Axcell och Ömangruppen är på en spännande tillväxtresa i en bransch med enorma möjligheter. Det finns stor potential i västregionen och jag ser fram emot att utveckla fastighetsbranschen tillsammans med både nya och befintliga medarbetare och kunder, säger Mikael Skattberg. 

Expansiv fas och flera rekryteringar
Ömangruppen och Axcell Fastighetspartners västra region innefattar förutom Göteborgsområdet även Halland, Skaraborg och Värmland. Just nu bygger företagen upp ny verksamhet i Karlstad, samtidigt som man är i en expansiv fas i exempelvis Skövde och Halmstad. 

– Att ha lokalkontor på många orter i landet är en otrolig styrka eftersom vi vill jobba nära kunderna. Jag tror också att vi kan hitta många synergieffekter mellan de olika orterna som gör att vi kommer kunna ta oss an fler affärer och skapa värde för fler företag. Vi kommer inom kort också rekrytera flera nya medarbetare till våra olika orter, säger Mikael Skattberg. 

Försvaret, Sahlgrenska och Chalmersområdet
Mikael Skattberg har sin bakgrund både inom driftsäkerhet, energieffektivisering och fastighetsutveckling. Han har bland annat arbetat som underhållschef inom Försvaret, som driftschef på Sahlgrenska universitetssjukhuset och han har även varit fastighetschef på Akademiska hus i Göteborg där han jobbat med att utveckla Chalmersområdet. Därmed har han även stor erfarenhet som beställare. 

– Jag ser ett stort värde i att kund och leverantör arbetar tätt tillsammans och har en levande dialog. Energieffektivisering och driftsäkerhet av fastigheter ligger i mitt dna och det var bland annat därför jag sökte mig till Ömangruppen och Axcell – här arbetar man med de frågorna på ett professionellt och framåtlutat sätt, säger Mikael Skattberg. 

Nyfiken på att jobba hos oss? Just nu söker vi bland annat medarbetare i Halmstad och Borås. Välkommen med din ansökan! 

Här hittar du Ömansgruppens lediga jobb
Här hittar du Axcell Fastighetspartners lediga jobb